NAPPALI ELLÁTÁSOK

Az Idősek Klubja nappali ellátást azon nyugdíjas korú személyek vehetik igénybe, akik szeretnék szabadidejüket hasznosan eltölteni. Intézményünk reggel 8 és délután 18 óra között várja az időseket akkor is, ha csak beszélgetni, vagy újságot olvasni szeretne.
Színes programjainkon nem csak szórakozást nyújtunk, hanem ismereteket, melyek segítik az idős kor egészséges, aktív eltöltését. Egészségmegőrző programjaink, sok idősnek professzionális segítséget nyújt, hogy a későbbiekben is aktív életet éljen.

A nappali ellátás keretében rendszeresen vérnyomásmérésre, vércukor szint mérésre van lehetőség, amellyel folyamatosan kontroláljuk az idősek egészségi állapotát. Amennyiben szükséges időpontok foglalásával, valamint a tanyagondnokság igénybevételével segítünk szakorvosi ellátás biztosítását.
Színes szabadidős programokon keresztül biztosítjuk az idősek feltöltődését, és az aktív öregkort. Programjainkról minden hónapban programajánlóinkból, és a honlapról tájékozódhatnak.

A nappali ellátáson túl igénybe vehető szolgáltatásaink

Egészségmegőrző programok

  • Lehetőség van kipróbálni és rendszeresen használni masszázs fotelünket a hét minden napján nyitvatartási időben, valamint heti rendszerességgel térítésért gyógy masszőrünk szolgáltatásait. (minden héten szerdán)
  • Az intézményben BIOPTRON lámpa vehető igénybe ingyenesen nyitvatartási időben, amely megfázásos, reumatikus és bőrgyulladásos betegségek kezelésére szolgál.
  • Kolleganőink szakszerű MAGNAPRESS terápiát biztosítanak a legkülönbözőbb ízületi, reumatikus betegségekre, magas vérnyomás kezelésére, allergiás tünetek enyhítésére, akár migrénes fejfájás enyhítésére is.
  • Havi rendszerességgel van lehetőség fodrász, pedikűr és kozmetikus igénybe vételére térítési díjért.

Táncház Családoknak

Az intézményünk minden második héten szerdán várja azon érdeklődő családokat, akik együtt szeretnék felfedezni a magyar értékeket, és hagyományokat Táncház keretében. Lehetőség nyílik kicsik és nagyok számára szakszerű táncosok (FORGÓRÓZSA Táncosaival) segítségével elsajátítani a hagyományos, autentikus tánclépéseket, és gyermekjátékokat, mondókákat, népdalokat.

ELÉRHETŐSÉGEK

Intézményi Postacím:
4079 Debrecen-Bánk,
Külsődiószegi út. 176.
Intézményvezető:
Takács Sárkány Ildikó
+36-20/230-3238

Bánki templom:
4079 Debrecen-Bánk, Bükk u. 15.

Gyülekezeti Számlaszám:
CIB Bank 11100609-19851330-36000001

GALÉRIA